|
°
|
| האם יהיה אימון גם השנה ולמתי מתוכנן
|
pumking |
|
|
May 26, 2010 | 21:26 |
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 07, 2010 | 23:26 |
|
|
כמיטב המסורת בשנים האחרונות, גם השנה צפוי אימון גדודי מעניין ומאתגר במיוחד.
מועד האימון, התכנים והמיקום יישמרו בסוד.
צפו להפתעות ולאימון מרתק..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 30, 2010 | 11:04 |
|
|
אפשר לראות תמונות של המזרונים??
וכמה אתה גמיש בקשר למחצלות?
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 16, 2009 | 11:20 |
|
|
מה עם האימון האחרון איפה התמונות
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 06, 2009 | 23:50 |
|
|
היה אחלה אימון מושקע אבל...
מלא זמן מבוזבז. קצינים ומ"מ שאינם יודעים את המקצוע וכן החלפת מ"מ בכאלה שלא עברו הכשרה.
מחסור בנעליים תקינות, וביחידה ישנם רבים שאינם יודעים איך להשתמש בכלים חייבים לשלוח הרבה לקורס מחלץ . בנוסף רבים מהיחידה אינם מכירים את הימ"ח וישנם עוד מספר תקלות שבגלל ביטחון שדה לא הפרט אך אשמח למפגש משוב על התרגיל.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 08, 2009 | 21:34 |
|
|
הי אייל,
להזכירך, לפני זמן לא רב גם אתה היית חדש לגמרי ולא הכרת את המקצוע, ובכל זאת, היום אתה מחלץ ואפילו לא רע בכלל. כל אחד בגדוד, מראשון המפקדים ועד אחרון החיילים, לומד את המקצוע בעיקר באימון, ובין האימונים עובר גם הכשרה רשמית.
החשוב הוא שרובם המכריע של האנשים החדשים הם טובים מאוד ברמה האישית וברצונם ללמוד ולהתפתח, ואפילו אלו שלא כל כך התלהבו בהתחלה, נדבקו ברעל ונתנו עבודה למופת.
כמו בתום כל אימון מופקים לקחים הכוללים גם לקחים אישיים, ואלו שנמצאו לא ראויים - לא ימשיכו איתנו. לגבי התקלות הלוגיסטיות הן תמיד היו ותמיד יהיו, והחוכמה היא ללמוד מהן ולנסות לא לחזור עליהן.
השורה התחתונה שלי היא השורה הראשונה שלך - היה אימון מצוין, מושקע ומאתגר מאוד. כולנו התרשמנו מהרמה הגבוהה של החיילים ושל המפקדים, ובעיקר מהרעל שהתבטא בהסתערות על המשימה וביצועה המושלם תוך תמיכה ועזרה הדדית בין החיילים והמפקדים - בדיוק כפי שרצינו וקיוינו. אני גאה בכל אחד ואחת שהגיעו לאימון ותרמו את זמנם ואת מרצם, קיבלו כל בלת"ם בלי היסוס וללא תלונות, והיכן שהדברים לא זרמו חלק מצאו דרכים חלופיות (כי ככה זה במציאות). כמו תמיד, נמשיך לשאוף להשתפר בכל הרמות: הכשרות, ציוד, אימונים וכוח אדם, ולהיות הטובים ביותר שאנחנו יכולים להיות. וכמו שאני מכיר אותך, זו גם השאיפה שלך.
|
|
|
|
|
|
°
|
| פייר אהבתי את התגובה המג"ד והפנמתי!
|
eyalsor |
|
|
Jun 08, 2009 | 22:15 |
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 10, 2009 | 22:32 |
|
|
זאת פעם ראשונה שלי במילואים אני משתייך למחלקת אנו''ח נהנתי מאוד מהאוירה החיובית והמאוחדת שהיתה
כל אחד עזר לזולתו והאימון בקרית גת היה ממש מהנה מעולה והיה שיתוף פעולה מכולם ברמה ממש גבוהה
תודה על האירגון וההשקעה שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר לכל הצוות הענק
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 03, 2009 | 17:15 |
|
|
אני שמח לבשר שכבר התחלנו בעבודה אינטנסיבית על האימון הבא. אנו משקיעים מאמץ וזמן רב בבניית אימון מרתק, יעיל וחדשני, ורוב ההערות והלקחים מהאימון הקודם נלקחו בחשבון (בעיקר האוכל...).
בקרוב נוציא צווים עם פירוט מדויק, עד אז הרגישו חופשי לדבר איתי אם יש לכם רעיונות והערות מעבר למה שכבר שוחחנו בפעם הקודמת.
להשתמע.
דורון
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 07, 2009 | 07:09 |
|
|
זה בני ךציתי לדעת אם האימון לכולם
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 12, 2009 | 08:26 |
|
|
בוקר טוב לכולם וחג שמח!!
מקווה שהתאוששתם אחרי ליל הסדר וצברתם כוחות לאימון הקרוב, כולנו נזדקק להם...
מספר פרטים לגבי האימון:
כפי שצוין בצווים, אנו ניפגש במקום ובזמן שנכתב בצו ונתחיל לעבוד על אימון שטרם היה כדוגמתו.
נעבוד על מגוון רחב של תרחישים, יום ולילה, וננסה ללמוד וליישם את הלקחים הנוגעים לעבודתנו משתי המלחמות האחרונות, לבנון 2 ועופרת יצוקה.
נעבוד באופן הדוק עם מספר רב של גורמים חיצוניים נוספים, אזרחיים וצבאיים, וננסה להביא למיקסום של יכולותינו בתחום החילוץ וההצלה.
האימון יתבצע במספר מוקדים ברחבי הארץ על פני פרק זמן קצר יחסית, כך שעומס העבודה יהיה מעל הרגיל, אולם כך זה גם בחיים האמיתיים, ומי שזקוק לתזכורת מספיק להתבונן במאורעות השבוע החולף באיטליה מוכת רעידת האדמה.
למרות עומס האימון, מקומו של ערב היחידה לא נשכח והוא ייערך במתכונת חגיגית במיוחד עם מזון משובח, הופעת אומן, הוקרה למצטיינים וחלוקת דרגות לכל המתקדמים.
בקיצור, הולך להיות אימון נהדר שיהווה קפיצת מדרגה משמעותית. אני בטוח שבתום האימון כולנו נרגיש מוכנים יותר ומוכשרים יותר לבצע את תפקידנו במידה וניקרא לכך..
לכל המתקשים להגיע לאימון מכל סיבה שהיא, מדיניות השיחרורים השנה נוקשה מאוד - אנו חייבים להתאמן ולא נוכל לשחרר אף אחד כמעט. בכל אופן, לאלו שיש להם סיבה חריגה (ולא, מבחנים באוניברסיטה הם אינם סיבה חריגה, בשביל זה יש מועד ב' ומועד ג') נקבעו 2 ימי ראיונות, אחד באילת ואחד בבאר שבע. ניתן להתעדכן בתאריכיהם עם קצינות הקישור.
שיהיה שבוע נהדר, ולהתראות בקרוב!!
דורון
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 24, 2009 | 16:15 |
|
|
לזכור להביא נעלי ובגדי ספורט - יהיה מד"ס כל בוקר למי שירצה.
לא להגיע עם רכב פרטי! האימון מדלג ממקום למקום, ולא תהיה אפשרות לנסוע עם הרכבים הפרטיים כך שבסוף תמצאו את עצמכם בסוף העולם והרכב שלכם בקצה השני... יהיו הסעות מסודרות בתום האימון, ושוברי נסיעה לכולם. חבל על הכאב לב לחזור 300 ק"מ רק כדי לאסוף את הרכב שלכם...
להביא ציוד לשינה (סדין, כרית וכו') כי לא יהיו שיחרורים בלילה.
נעליים צבאיות - ולמי שאין שיוודא שהקצינת קישור יודעת מזה כדי שיחכה לו זוג. (מי שיגיע ללא נעליים ובלי שמסר לקצינת הקישור על כך, לא תהיה ברירה אלא לחייב אותו בעלות זוג חדש ולנפק לו במקום, חבל על הכסף...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 02, 2009 | 22:39 |
|
|
הוא התחיל בשבת ב 12:00 ונמשך עד עכשיו. לצערנו לא כולם הוזמנו, אבל אלו שהגיעו נהנו מהופעות ממש פצצות לגבות...
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 25, 2009 | 12:30 |
|